Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section
Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section In this section you can discuss everything GeForce driver related. GeForce ForceWare and GeForce Exerience drivers are for NVIDIA Quadro and all GeForce based videocards.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
  (#126)
rla1999
Newbie
 
Videocard: NVIDIA 1080 TI FE
Processor: I7 5930K
Mainboard: Gigabyte X99 Gaming G1
Memory: DDR4 / 64GB's
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: 1000W Rosewill Extreme
Default 04-24-2017, 13:30 | posts: 19 | Location: Fort Lauderdale, Florida

Quote:
Originally Posted by fr33jack View Post
Wondering myself here I'm still using LTSB build 1607. Don't wanna come near regular windows versions My guess it's the same as 381.65 whql...
I ll stick with 1607 until I stop reading about issues with the Creators Update. This happened before with Windows 10 pre version 1511. Many issues as well
   
Reply With Quote
 
Old
  (#127)
Dragondale13
Maha Guru
 
Dragondale13's Avatar
 
Videocard: GTX 1070 AMP! H75
Processor: 3930k @ 4.5Ghz H100i V2
Mainboard: GBE X79-UD3 F21E Mod2
Memory: G.Skill 16Gb DDR3 2400Mhz
Soundcard: X-Fi Ti.Champ Z-5300
PSU: Corsair HX850
Default 04-24-2017, 15:03 | posts: 1,006 | Location: ...........In a corrupt country

Hey guys! Anyone gaming with v-sync off and only limiting fps? I tried it with WD2 and it is awesome.Tried it with SSE also but got long a** loading screens and saving, but it's so fudgin smooth I can't believe it lol! Using RTSS 7.0 to limit fps.

P.S. - Also no tearing of any kind.SSE would usually have it bad but not anymore and none in WD2, driving, walking, cut-scenes, all smooth

Last edited by Dragondale13; 04-24-2017 at 15:14.
   
Reply With Quote
Old
  (#128)
joe187
Master Guru
 
Videocard: MSI 1050Ti 4G OC
Processor: Sandy 2600k @ 4.2+HT
Mainboard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H
Memory: EVGA DDR3-2133-16gb
Soundcard: ALC898 Onboard
PSU: EVGA-500B
Default 04-24-2017, 16:53 | posts: 417 | Location: NY, USA

Had major issues with these on creators update. Colors all screwed up first install, random "nvidia control panel stopped working" errors, having to reboot to get it to open again.

uninstalled, DDU, and installed 378.92, all is fine now. (well for now lol)
   
Reply With Quote
Old
  (#129)
Mott
Master Guru
 
Mott's Avatar
 
Videocard: GTX 980m 1262/5412
Processor: Intel i7 4710HQ @ 3.4ghz
Mainboard: Intel H87 Express
Memory: 24GB 1600mhz
Soundcard: Sound Blaster Omni
PSU: Asus 230w power brick
Default 04-24-2017, 18:03 | posts: 599 | Location: Canada

DDU -> 378.92 -> 381.78 install over 378.92 without using DDU -> no problems so far with colour setting or game issues.

Hope this helps some people.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#130)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 04-25-2017, 09:36 | posts: 26,495 | Location: Netherlands

Im having some problems with these drivers.

first on a win10rs2 1070 system the nvcp option from right click desktop keeps disappearing after a while.
second on a win10rs2 1060 system, there seems something fishy with the signal. sometimes i see noise for a split second.
   
Reply With Quote
Old
  (#131)
ZloY SloN
Newbie
 
Videocard: GTX 970 @ 1536/8000 MHz
Processor: i5-2500k @ 4.4 GHz
Mainboard: MSI P67A-GD55(B3)
Memory: DDR3 2133 MHz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: 750W
Default 04-25-2017, 11:27 | posts: 4

Updated to 381.78 on Win 10 LTSB 1607. This update has completely broken the image - bad colors, awful rough washed out fonts. I did not notice the problem right after installation. When I noticed this, I couldn't understand, what was wrong with my monitor, or with my eyes)) I spent a lot of time for tuning colors and tweaking ClearType font settings, but didn't fix the problem. Then I remembered about driver update. I used DDU and istalled 381.65 back and... WOW! The image now looks awesome! The colors, the fonts - all look great! Please, fix the problem in the next version!
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.